BCM Tymes Timişoara a înregistrat al treilea succes în actuala ediţie a Ligii Naţionale de baschet feminin

BCM Tymes Timisoara

BCM Tymes Timişoara a obţinut o victorie categorică în faţa echipei CS Rapid Bucureşti într-un meci din etapa a 7-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, disputat marţi, 28 octombrie, în sala Constantin Jude. Timișorencele au câştigat cu 90-63. Este a doua victorie consecutivă în campionat pentru alb-violetele lui Ljubomir Kolarevic și al treilea succes din actualul sezon.
Marcatoarele echipei BCM Tymes Timişoara au fost Pesovic 23p, Karakasevic 16p (10rec), Moraru 11p, Erak 10p, Krnjetin 9p, Dumitrache 8p, Stoiedin 7p (11rec), Zidaru 4p, Stfan 2p.

Într-o altă partidă, Universitatea Vasile Goldiş ICIM Arad a câştigat lejer, meciul de pe teren propriu în compania formaţiei CS Municipal Satu Mare. Arădencele s-au impus cu 89-62, înregistrând al 6-lea succes stagional.
Canadianca Katherine Plouffe a terminat în double-double această confruntare cu un total de 12 puncte și 12 recuperări. Din tabăra galben-albastrelor s-au mai remarcat Chassidy FusselL cu 18 puncte, 5 recuperări, dar și Meighan Simmons, autoare a 16 puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive.
sursa foto: pressalert.ro
(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles