Cupa Hercules 9

În stațiunea Băile Herculane și comuna Mehadia s-au încheiat duminică, 26 octombrie, jocurile din cadrul Cupei Hercules la fotbal pentru copii, competiție organizată de AS Luceafărul Drobeta Turnu Severin, cu sprijinul Primăriilor Băile Herculane și Mehadia, și al Asociaţiei Sportive Hercules. Au participat 34 de echipe din întreaga țară, împărțită pe categorii de vârstă: 2004, 2005, 2006 și 2007. După două zile de fotbal atractiv, în care copiii au încercat să își etaleze cunoștințele dobândite până acum, duminică s-au disputat finalele la toate cele patru categorii de vârstă, în care s-u înregistrat următoarele rezultate: categoria 2004 Dynamic Craiova – Pandurii Tg. Jiu 5-1; categoria 2005 CS Universitatea Craiova – Colterm Timișoara 4-1; categoria 2006 Pandurii Tg.Jiu – CSM Şcolar Reșița 7-2 și categoria 2007 Pandurii Tg.Jiu – Luceafărul Drobeta 3-0.

Grupa de copii 2006 de la CSM Şcolar Reşiţa, pregătită de Bercsney Cristian şi Carol Gurgu au învins în grupe pe Luceafărul Drobeta Turnu-Severin cu 5-0, pe Dinamyc Craiova cu 11-1, pe CSS Craiova cu 7-0, calificandu-se în finală, unde au pierdut în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu. Lotul prezent la Herculane a fost format din Darko Siminiceanu, David Dancea, Raul Ionică, Mario Chiratcu, Mario Bălă, Iannis Doană şi Silvian Gherghe. La grupa de copii 2007, CSM Şcolar Reşiţa a terminat pe locul 4.

La fiecare categorie de vârstă s-au acordat cupe, diplome și mingi de fotbal, precum și premii speciale jucătorilor. Între aceștia s-a aflat și reșițeanul Darko Siminiceanu (foto), care a primit premiul pentru cel mai bun portar la categoria de vîrstă 2006.

(Paul Sever Smadu)