Anghel Iordanescu, Razvan Burleanu si Viorel Moldovan

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a validat luni, 27 octombrie, noua conducere tehnică a naţionalei României. Astfel, funcţia de selecţioner a fost preluată de Anghel Iordănescu, iar antrenorii secunzi vor fi Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea. Această propunere a fost înaintată sâmbătă, de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Anghel Iordănescu a semnat un contrat pentru un an, având ca obiectiv calificarea la Campionatul European de fotbal din 2016.

Iordănescu a mai fost selecţioner între anii 1993 şi 1998, precum şi în perioada 2002 şi 2004. El se va afla pe banca tehnică a naţionalei la partida cu Irlanda de Nord, din 14 noiembrie, de la Bucureşti, din Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Viorel Moldovan este în prezent selecţionerul echipei de tineret a României, Daniel Isăilă a antrenat ultima oară echipa Astra Giurgiu, iar Ionuţ Badea formaţia Oţelul Galaţi.

Vă reamintim că Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, în 16 octombrie, tehnicianul semnând o înţelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.

sursa foto: digisport.ro

(Adina Niţă)