foto 1

În cursul acestei zile poliţiştii Biroului de Investigarea Fraudelor Lugoj au efectuat percheziţii la domiciliile a doi bărbaţi, de 39 şi 27 de ani, bănuiţi de contrabandă cu ţigarete. De la cei în cauză poliţiştii au confiscat peste 140.000 de ţigarete. S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 39 de ani, cel de-al doilea fiind cercetat în stare de libertate.

În 25 octombrie poliţiştii Biroului Rutier Lugoj au depistat, pe strada Coriolan Brediceanu, din municipiu, un bărbat de 39 de ani, din comuna Coşteiu, în timp ce transporta cu un autoturism 30.000 de ţigarete de contrabandă.Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Investigarea Fraudelor Lugoj şi în urma investigaţiilor efectuate s-a constatat că cel în cauză era ajutat de un tânăr de 27 de ani, din aceeaşi localitate.În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit la domiciliul tânărului de 27 de ani 112.600 de ţigarete de contrabandă.

foto 3
Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, întreaga cantitate de ţigarete fiind ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul de 39 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj cu propunere de arestare preventivă. Tânărul de 27 de ani este cercetat în stare de libertate. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.