zapada6

Veşti bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. La altitudini mari, de exemplu la Brebu Nou şi staţiunea Trei Ape a început deja să ningă, stratul de zăpadă fiind însă destul de subţire pentru a schia, însă este tocmai bun pentru săniuş. Peisajele sunt de poveste, brazi încărcaţi cu zăpadă, de parcă ar fi plină iarnă. Primele imagini au fost postate pe reţelele de socializare, spre deliciul celor care abia aşteaptă să înceapă întradevăr sezonul de schi.
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România recomandă tuturor participanţilor la trafic, şi în special celor care circulă pe drumuri naţionale şi autostrăzi să aibă în vedere echiparea vehiculelor corespunzător (anvelope de iarnă, săculeţ cu material antiderapant şi lopată), astfel încât să fie evitată producerea unor posibile evenimente rutiere.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

Sursa foto: Facebook Camping Trei Ape