horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 22 octombrie:

Opoziţia Lunii cu Uranus poate să aducă răsturnări de situaţii, rebeliune şi chiar un oarecare dispreţ faţă de reguli şi instituţii. Această stare se datorează Lunii, cel mai rapid astru, deci este de scurtă durată.

BALANŢĂ– Prin diverse modalităţi vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Evitaţi surmenajul!

SCORPION– Astăzi rezolvaţi situaţii foarte dificile. Ar fi bine să vă ocupaţi mai mult de problemele casei, pe care lea-ţi cam neglijat. Dacă vă implicaţi într-o afacere care presupune riscuri financiare, vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

SĂGETĂTOR– În prima parte a zilei vă ocupaţi de o problemă financiară de care nu aţi avut timp până acum.
După-amiază, o rudă vă propune să vă asociaţi într-o afacere prosperă. Vă sfătuim să acceptaţi propunerea, pentru că puteţi obţine beneficii importante.

CAPRICORN – Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi să rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea în gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfaturile.

VĂRSĂTOR-Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveţi ocazia să obţineţi câştiguri financiare nesperate şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce vă întăreşte moralul.

PEŞTI– Dimineaţa sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi! Vă recomandăm să uitaţi până mâine ambiţia de a vă impune în faţa colegilor.

BERBEC – Aveţi succes într-o călătorie de afaceri. Va recomandăm să fiţi atent cu persoanele care vă însoţesc. După-amiază puteţi să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală. Fiţi ceva mai îngăduitor!

TAUR– În prima parte a zilei aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social, în urma unei activităţi caritabile pe care o promovaţi cu succes. Este o zi bună pentru a începe un studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere şi pentru călătorii în interesul familiei.

GEMENI – Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relaţiile parteneriale. Dacă reuşiţi să vă concentraţi suficient puteţi obţine câştiguri financiare. Ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi care încearcă să vă ajute!

RAC- Capacitatea de comunicare vă ajută să stabiliţi noi relaţii de parteneriat. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme. Pentru deciziile importante, ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă!

LEU– Aveţi idei originale, pe care un prieten apropiat le susţine. Astazi puteţi să rezolvaţi tot ce va-ţi propus. S-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi în plan financiar. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă.

FECIOARĂ –Reuşitele în afaceri din ultima perioadă vă determină să vă gândiţi la o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă şi un bărbat mai în vârstă din familie vă susţin din toate punctele de vedere. La capitolul sănătate staţi excelent.