[UPDATE] Trei medalii de bronz au obţinut pugiliştii de la CSM Reşiţa la Cupa României de box pentru juniori

box la Resita

Sâmbătă 25 octombrie

Pugiliştii de la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa au obţinut trei medalii de bronz în întrecerile Cupei României la box pentru juniori, de la Craiova: Nelu Rădeanu la categoria 52 de kg, Daniel Bihari la 66 kg și Dănuţ Başu la categoria 50 kg. Ceilalţi doi pugilişti reşiţeni Daniel Șoavă la 60 kg şi Alin Boldizar la 46 de kg au părăsit competiția în primul tur, ne-a informat antrenorul sportivilor George Radu.

Joi, 23 octombrie

Pugilistul Alin Boldizar, în limitele categoriei 46 de kg, de la CSM Reşiţa a părăsit ieri Cupa României de box pentru juniori care are loc la Craiova. Astăzi vor urca în ring în semifinale doi reşiţeni: Nelu Rădeanu în limitele categoriei 52 kg şi Daniel Bihari la 66 kg. În runda eliminatorie a categoriei 60 de kg va boxa și Daniel Șoavă.

Miercuri, 22 octombrie

Primul boxer reşiţean care a intrat în competiţie a fost Daniel Bihari care a reuşit să câştige meciul şi să se califice în semifinalele categoriei 66 de kg. În această fază va întâlni un ploieştean.

Astăzi, limitele categoriei 46 de kg va urca în ring un alt reşiţean, Alin Boldizar. Ceilalţi trei boxeri reşiţeni vor intra în competiţie joi.

Marţi, 21 octombrie

Cinci pugilişti de la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa participă la Cupa României pentru juniori, de la Craiova. Alin Boldizar va boxa în limitele categoriei 46 kg, Dănuţ Başu la 50 kg, Nelu Rădeanu la 52 kg, Daniel Şoavă la 60 kg şi Daniel Bihari la categoria 66 kg.

Antrenorul George Radu a declarat pentru Radio România Reşiţa câte medalii se aşteaptă să cucerească elevii săi:

Marţi, miercuri şi joi sunt programate galele eliminatorii, vineri vor avea loc semifinalele, iar sâmbătă vor fi finalele. Meciurile se vor disputa la Casa de Cultură a Stundeţilor, cu excepţia celor din semifinale care vor fi organizate la Filiaşi. Galele încep zilnic la ora 16.

Foto arhivă.

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles