Stadionul lui Șahtior Donețk, avariat după o explozie puternică

stadion

Stadionul Șahtior Donețk, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a fost zguduit puternic astăzi de o explozie care s-a produs în apropiere. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime, echipa de fotbal și întreg staful fiind mutat la Lvov.

O explozie puternică a avut loc în apropierea stadionul, iar unda de şoc a provocat daune considerabile. Partea de sticlă a arenei s-a prăbuşit, iar o zonă mare este grav avariată. Interiorul a fost de asemenea afectat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Rugăm populaţia să nu se apropie de zonele de nord, vest şi est ale stadionului, deoarece nu sunt sigure“, a declarat Vadim Gunko – directorul stadionului din Doneţk.

În luna august, alte două explozii au avut loc la stadionul Donbass al echipei Şahtior, înregistrându-se pagube semnificative.

În prezent, echipa Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, este cazată şi se antrenează la Kiev şi joacă meciurile de pe teren propriu la Lvov.

Regiunea din care face parte oraşul Doneţk este teatrul confruntărilor armate dintre separatiştii proruşi şi forţele ucrainene.

Sursa foto: romanialibera.ro

Cele mai citite

Related Articles