horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 18 octombrie:

Venus şi Marte aduc stabilitate în casă şi prosperitate în afaceri. Veţi reuşi să rezolvaţi anumite probleme importante.

BALANŢĂ – Există o povară care vă apasă, tot mai mult dar nu vă foloseşte la nimic să vă gândiţi numai la partea dificilă a lucrurilor. Prin urmare este evident ce aveţi de făcut, organizaţi-vă cât mai bine şi cu siguranţă ve-ţi depăşi şi această situaţie destul de dificilă.

SCORPION– Ritmul în care evoluează proiectele voastre este din ce în ce mai lent şi asta din cauza forţelor care se opun schimbărilor pe care doriţi să le provocaţi. Este posibil cineva să remarce potenţialul de care daţi dovadă şi să vă întindă o mână de ajutor.

SĂGETATOR– O zi dificilă pentru aceşti nativi. Sunteti presaţi din mai multe unghiuri să vă indepliniţi îndatoririle rapid. Dar reuşiţi să uimiţi prin energia de care daţi dovadă aşa că până la urmă tot răul e înspre bine.

CAPRICORN – Vă veţi trezi cu multă energie şi chef de viaţă . Cei din jur vă vor încuraja să continuaţi ceea ce aţi început de ceva vreme. La capitolul sănătate staţi excelent doar la capitolul financiar se întrevăd câteva probleme.

VĂRSĂTOR – E cazul să clarificaţi problemele cu care vă confruntaţi, nu ar trebui să tărăgânaţi această situaţie pentru că nu este cea mai bună soluţie. La capitolul sănătate nu staţi prea bine aşa că ce ziceţi de o vizită la doctor?

PEŞTI – Banii aşteptaţi de la cei dragi nu apar, iar dezamăgirea voastră creşte de la o zi la alta. Ar fi bine să nu vă pierdeţi chiar acum încrederea şi să faceţi un pas înapoi pentru că va fi doar un moment delicat, dar trecător.

BERBEC– În cepând de astăzi ar fi cazul să vă relansaţi în competiţie în plan profesional, dar aveţi nevoie de o strategie, de o evaluare corectă a situaţiei şi de dozarea efortului depus. Orele după-amiezii pot aduce o contabilizare negativă, semn că trebuie să veniţi cu o soluţie.

TAUR– Pentru voi continuă seria neînţelegerilor în relaţiile cu cei dragi. Ar trebui să luaţi o pauză pentru că nu faceţi altceva decât să-I enervaţi şi mai tare pe cei din jur cu pretenţiile voastre. Nici bani nu prea mai aveţi aşa că această zi de miercuri vă poate crea neplăceri.

GEMENI – O zi bună pentru aceşti nativi aducătoare de bani fericire şi multă linişte. Astăzi nici cel mai mare duşman nu vă poate schimba starea de spirit. Şi cu sănătatea staţi bine dar un pic de sport nu strică.

RAC – O zi liniştită fără peripeţii se anunţă astăzi. Dar există şi câteva situaţii complicate care vă pot deruta. Cu ajutorul prietenilor veţi reuşi însă să ieşiţi la liman. La capitolul sănătate staţi excelent.

LEU –Dacă până acum v-ati simţit constrânşi, astăzi daţi frâu liber unor trăiri interioare care v-au marcat puternic în ultima perioadă. Sunteti impulsivi şi spuneţi tot ce vă vine în minte şi sigur va trebui să vă asumaţi toate riscurile pentru aceste lucruri.

FECIOARĂ – Din senin astăzi vă vor cuprinde îndoielile legate de o afacere care culmea din exterior părea foarte profitabilă. Cu un pic de noroc şi cu ajutorul familiei veţi găsi cele mai bune soluţii aşa că nu intraţi în panică.