Victorie muncită a Gloriei Reşiţa: 1-0 cu Pandurii II Târgu Jiu

gloria resita - pandurii 2În etapa a doua a Ligii a III-a de fotbal, Seria a 4-a, Gloria Reşiţa a obţinut o victorie binemeritată pe teren propriu, cu 1-0, în faţa echipei Pandurii Lignitul II Târgu Jiu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Iancu Târbăţ, în minutul 62. Ambele echipe au avut ocazii de a marca, iar meritul pentru care poarta echipei gazdă a rămas neperforată îi aparţine lui Darius Haidău, cu trei parade excepţionale în repriza secundă, care au smuls ropote de aplauze din tribunele Stadionului Gloria.

„Este meritul băieţilor pentru această victorie, şi îi felicit pe toţi, a spus după meci antrenorul echipei reşiţene, Dănuţ Boltaşiu. Se vede că suntem pe drumul cel bun. Şi la Giarmata, în prima etapă, am făcut un joc destul de bun, un joc agresiv, cu elanul care ne caracterizează. Astăzi (vineri, 6 septembrie – n.r.) am dat dovadă de caracter, de putere de muncă. Condiţiile care ne sunt create aici la Gloria dau acum roade.“

Gloria Reşiţa: Haidău, Blaga, Fedor, R. Uţiu, Goiţi, Cheda, Guduleasa, M. Stănucă, Bârsan, Târbăţ, Creangă. Rezerve: Jivan, Oprea, Ştefănescu, Ciutură, C. Moţi, F. Marta. Antrenor: Dănuţ Boltaşiu. Organizator competiţii: Ilie Ciurea. Consilier sportiv: Ciprian Urican. Preşedinte CA: Pavel Aghescu. Preşedinte club: Gabi Stănucă.

Rezultatele complete ale etapei a doua din Liga a III-a, Seria a 4-a:

Gloria Reşiţa – Pandurii Tg. Jiu II 1-0
FC Caransebeş – Millenium Giarmata 3-2
Vulturii Lugoj – Mama Mia Becicherecu Mic 0-0
Jiul Rovinari – FC Avrig 4-1
Muncitorul Reşiţa – Ştiinţa Turceni 4-1
FC Hunedoara a stat.

[standings league_id=3 template=extend logo=false]

De același autor

Related Articles