Adrian Mititelu cere, la FIFA, excluderea din Liga 2-a a celeilalte echipe din Craiova

Adrian MititeluFC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu, a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, că a solicitat FIFA să excludă din Liga a II-a gruparea CS Universitatea, finanţată de primărie, şi să îi interzică acesteia să folosească însemnele, culorile şi imnul.

“Astăzi clubul nostru a sesizat FIFA cu o acţiune împotriva Federaţiei Române de Fotbal şi a SC Club Sportiv U Craiova SA. În cadrul acţiunii am solicitat FIFA să ne admită următoarele capete de cerere: 1. Excluderea SC Club Sportiv U Craiova SA din cadrul competiţiei Ligii a II-a; 2. Obligarea acestei societăţi de a-şi schimba denumirea; 3. Interdicţia de a folosi, de către această societate, a culorilor, însemnelor, imnului, care aparţin de drept clubului nostru; 4. Obligarea în solidar a FRF şi Club Sportiv U Craiova SA de a plăti suma de 50.000 euro, reprezentând daune interese, pentru fiecare zi în care şi-au asumat istoria Clubului de Fotbal Universitatea Craiova. Urmează ca FIFA să stabilească un termen de judecată, cel mai probabil la sfârşitul lunii octombrie a acestui an”, se arată în comunicatul FC Universitatea.

În paralel, Fotbal Club Universitatea Craiova a înaintat o plângere penală Direcţiei Naţionale Anticorupţie “pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de către toţi cei implicaţi”.

FC Universitatea Craiova şi CS Universitatea Craiova au fost primite în Liga a II-a, în urma şedinţei din 14 august a Comitetului Executiv al FRF.Sursa:Mediafax

Cele mai citite

Related Articles