horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 1 septembrie:

Conjuncţia Lunii cu Saturn sporeşte nevoia de securitate în relaţiile sentimentale şi de stabilitate în cămin. Este, poate, o reacţie de rezistenţă subconştientă la eventualele schimbări. Nu trebuie să vă faceţi probleme. Este o situaţie trecătoare, dat fiindcă mişcarea Lunii este cea mai rapidă.

FECIOARĂ- Astăzi veţi fi marcaţi de ezitare si dacă Încercaţi să puneţi lucrurile cap la cap se vor pierde În ceaţă. Intuiţia învinge unde raţionalul eşuează si dacă vă veţi lăsa purtati de val veţi ajunge mai departe decât dacă veţi folosi un plan de zbor.

BALANŢĂ– S-ar putea să simţiţi că viaţa vă este dată peste cap de anumite situaţii, informaţii şi invitaţii neaşteptate, care vă vor deruta, pe moment. Căutaţi refugiul chiar în interiorul vostru.

SCORPION– Este foarte posibil azi să primiţi o informaţie care să vă bucure, dar care să se dovedească a fi doar un zvon nefondat. Veţi intra în contact cu multă lume care vă furnizează tot felul de date, însă nu sunt cele aşteptate de voi.

SĂGETĂTOR- Astrele nu vor fi foarte darnice cu voi şi vă pregătesc o săptămână ce poate avea efect destabilizator. Bine ar fi să cântăriţi totul prudent şi să nu puneţi multă bază pe noile cunoştinţe care promit mult şi vor să câştige teren în faţa voastră.

CAPRICORN– Tot ce faceţi azi, spuneţi sau decideţi are consecinţe directe asupra imaginii în plan profesional şi pot fi afectate serios unele relaţii, mai ales cele atinse deja de o oarecare suspiciune.

VĂRSĂTOR- Reuşita acestei zile depinde de capacitatea voastră de a inspira incredere si sentimente profunde si de crezul că ideile sunt corecte. Aceasta este ceea ce oamenii aşteaptă de la voi acum.

PEŞTI- Vor fi situaţii agitate în următoarea perioadă şi cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să vă protejaţi prin metodele deja cunoscute. Pot să apară elemente noi ce vă reconfigurează planurile de viitor.

BERBEC– Unele şanse de câştig din surse neasteptate sau o mână de ajutor vă pot face să simţiţi că aveţi un inger păzitor. Nu incercaţi prea mult să vă explicaţi de ce vi se întâmplă chiar vouă acest lucru. Câteodată lucrurile decurg de la sine si se aşează la locul potrivit.

TAUR– Trebuie să nu uitaţi că temelia este clădită pe o bază solidă, uneori chiar si prin demolări repetate. Opozitia in dorintele voastre apare sporadic, dar este serioasă, aşa că uneori trebuie să vă retrageţi pentru a vă autoevalua.

GEMENI– Timpul pe care l-aţi alocat unei probleme va expira dacă nu vi l-aţi organizat bine. Ceea ce trebuie finalizat probabil nu mai poate fi amânat cu scuze şi argumente nefondate.

 RAC –Încrederea in propria persoană este la un nivel ridicat, ceea ce atrage priviri asupra voastră. Nu vă lăsaţi pe seama astrelor, ţine de voi să fructificaţi acest lucru. Poate că cel mai bine ar fi să nu luaţi decizii pripite sub impulsul unei stări euforice.

LEU– Ciclul care vă domină indică concentrare asupra carierei in care simtiţi că uneori sunteţi traşi inapoi. O abordare sistematică a acestui aspect este o necesitate, dacă vreţi să obtineţi ceva. Trebuie să realizaţi că nu puteţi avea totul sub control.