Horoscop 26 august 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 26 august:

Cuadratura Venus-Saturn favorizează producerea unor evenimente neaşteptate şi predispune la schimbări ce pot fi adesea dramatice. Datorită aceluiaşi aspect astral, poate să apară nostalgia vechilor legături sentimentale.

FECIOARĂ – Ziua va fi marcată de o mare pasiune faţă de tot ceea ce faceţi sau gânditi. Este vorba despre părerile, ideile, deciziile pe care le luaţi. Este bine, apropiaţii vă apreciază atâta timp cât aveţi aceleaşi opinii.

BALANŢĂ – Puteţi face orice numai să depăşiţi rutina, să găsiţi ineditul, ce n-aţi mai încercat până acum. Un nou proiect vă poate pune în evidenţă calităţile profesionale si veţi avea doar satisfacţii.

SCORPION – Tot ce se va întâmpla astăzi va depinde de răbdarea pe care sunteţi în stare s-o manifestaţi. De data aceasta este nevoie să fiţi siguri că nu vă vor scăpa unele reacţii necontrolate, astfel încât să vă compromită ceea ce aţi obţinut .

SĂGETATOR- Pentru aceşti nativi, această zi vine cu oportunităţi pe care este bine să nu le neglijati, ci să le valorificati la maxim. O serie de probleme, întocmirea sau semnarea unor documente, sunt favorizate, deci este bine să profitaţi de ocazie.

CAPRICORN – Pentru toată lumea ziua de marţi pare total nepotrivită pentru decizii importante. Nativul Capricorn însă are o minte aprigă, este cu simţurile ascuţite şi toate funcţiile cognitive functionează perfect.

VĂRSĂTOR– Sunteţi puţin dezorientaţi pentru că vă gândiţi la dorinţe neîmplinite care vă năpădesc şi nu ştiţi de unde să începeţi astfel încât să reuşiţi să recuperaţi timpul pierdut. La capitolul sănătate nu staţi rău iar banii sunt şi ei în cont puţini dar buni.

PEŞTI –Apare riscul de a neglija unele probleme concrete, ceea ce vă poate îngreuna situaţia, mai ales cea materială. Nu ar fi exclus să ajungeţi în criză de timp, fiind ulterior nevoie să lucraţi intens cu mintea clară, într-un mod productiv.

BERBEC –Este foarte posibil să vi se pună beţe în roate tocmai de către cine nu credeaţi sau nu vă imaginaţi, asta din invidie sau din dorinţa de a vă submina autoritatea.

TAUR –Trebuie să fiti atenţi cât si pentru ce cheltuiti o sumă considerabilă de bani. Nu sunteţi într-o perioadă prea inspirată, aveţi nevoie de unele rezerve şi poate veţi reuşi să luaţi decizia înţeleaptă, dar ar fi bine să nu acţionaţi de unii singuri.

GEMENI –Posibil să apară o incapacitate de comunicare care vă afectează atât munca cât si relaţiile cu cei din jur, iar prioritar devine acum să depăsiti această stare. Cu cât o faceti mai repede cu atât mai bine, avantajele fiind de nepreţuit.

RAC –Dacă vă încărcaţi cu prea multe sarcini de rezolvat pentru aceasta zi a săptămânii, atentie că nu veţi răzbate de unii singuri. Referitor la sănătate nu sunt probleme, iar banii încep să fie calculaţi până la ultima bacnota.

LEU –Trebuie să rezolvaţi o mulţime de treburi birocratice, pe langă munca de la serviciu, este destul de mult de alergat, încât aproape că nu aveţi timp să vă trageţi sufletul. Veţi fi destul de iritaţi şi nervoşi întrega zi.

De același autor

Related Articles