Gimnastul reşiţean Andrei Groza vrea să plece la Dinamo Bucureşti

groza-andrei Antrenorul reşiţean de gimnastică Robert Bălan se confruntă cu o situaţie delicată înaintea finalelor Campionatului Naţional de Gimnastică al echipelor reprezentative de cluburi şi ale Campionatului Naţional Individual al maeştrilor.

După accidentarea din martie a celui mai bun sportiv al judeţului Caraş-Severin, Daniel Rădeanu, şi care între timp şi-a manifestat dorinţa de a pleca la CSM Bistriţa, un alt component al lotului naţional de gimnastică al României, legitimat deocamdată la CSM Reşiţa, intenţionează să părăsească clubul din municipiul de pe Bârzava, pentru Dinamo Bucureşti.

În acest sens, chiar Marius Urzică, fostul mare gimnast şi unul dintre actualii antrenori ai lotului naţional,  a sunat la Reşiţa pentru a se interesa de transferul lui Andrei Groza. Antrenorul Robert Bălan a confirmat pentru Radio România Reşiţa această discuţie telefonică, dar a spus că nici nu se pune problema ca Andrei Groza să fie transferat în momentul acesta, mai ales că a fost şi plătit de CSM Reşiţa, deşi din martie de când a semnat cu clubul, trecând de la CSS, nu a concurat deloc sub culorile clubului reşiţean.

În aceste condiţii, fără Daniel Rădeanu, şi cu Andrei Groza incert şi  probabil deconectat de la importanţa competiţiei, CSM-CSS Reşiţa nu poate emite pretenţii la podium în întrecerea naţională. Au fost selecţionaţi pentru a reprezenta CSM-CSS Reşiţa la Naţionale, Andrei Groza, Robert Paşca, Ionuţ Daminescu şi Ciprian Pintea.

Programul Campionatului Naţional de Gimnastică al echipelor reprezentative de cluburi şi al Campionatului Naţional Individual al maeştrilor:

Sambata, 7 septembrie 2013
10.30 – 12.30 Concurs masculin pe echipe de club si individual
12.40 – Festivitate de Premiere – echipe si individual masculin
14.00 – 15.20 Concurs feminin pe echipe de club si individual, seria I-a
16.30 – 17.50 Concurs feminin pe echipe de club si individual, seria a II-a
18.00 – Festivitate de Premiere – echipe şi individual feminin
Duminica, 8 septembrie 2013
10.00 – 13.00 Finale pe aparate – Sperante (masculin) si Festivitati de Premiere
15.00 – 18.00 Finale pe aparate – Maestri (feminin si masculin) si Festivitati de Premiere

Cele mai citite

Related Articles