CS Caraş-Severin a ocupat locul al doilea la turneul din Serbia

vaidasigan-cuciula-cs-caras-severinEchipa masculină de handbal CS Caraş-Severin a participat la un turneu internaţional la Kaniza, în Serbia, unde a ocupat locul al doilea, după ce a pierdut finala cu RK Gorenje Velenje.
Elevii lui Aihan Omer şi-au făcut încălzirea cu o săptămână în urmă, în dubla amicală de pe teren propriu cu formaţia sârbească Radnicki Kragujevac, ambele partide de la Polivalenta reşiţeană fiind câştigate.
În Serbia, CS Caraş-Severin a debutat cu o victorie, 32-27 în compania selecţionatei Bahreinului, meci în care principalii marcatori au fost Grigoraş, cu şapte goluri, Vaidasigan şi Negru, ambii cu câte şase reuşite.
Tot în grupă, echipa cărăşeană a întâlnit pe Partizan Belgrad, care s-a impus cu 26-24, însă după un arbitraj părtinitor, după cum aveau să declare oficialii de la CS Caraş-Severin.
A doua zi, duminică, 1 septembrie, elevii lui Aihan Omer au disputat finala turneului, cu RK Gorenje Velenje, formaţia din Serbia impunându-se cu scorul de 29-25. Cele mai multe goluri pentru CS Caraş-Severin, ocupanta locului 2 la acest turneu, au fost marcate de Vaidasigan şi Negru, ambii cu câte cinci goluri.

De același autor

Related Articles