Ştiinţa Baia Mare – RCM Timişoara 21-16, în play-off-ul SuperLigii de rugby

2.RUGBY:CSA STEAUA BUCURESTI-RCM TIMISOARA 8-15, SUPERLIGA CEC BANK (17.08.2013)Sâmbătă seara, în meci contând pentru penultima etapă a Superligii CEC Bank la rugby, Ştiinţa Baia Mare a întrecut, pe teren propriu, pe stadionul Lascăr Gineţ, cu scorul de 21-16 (6-10) formaţia RCJ UV Timişoara, după o dispută echilibrată, fără mare miză pentru oaspeţi.

Aceasta pentru că deţinătoarea titlului, echipa bănăţeană, ocupă primul loc în play-off, indiferent ce se va întâmpla în ultima etapă, de sâmbăta viitoare, calificându-se în semifinale, unde va juca pe propriul teren, cu formaţia situată pe locul 4, Farul Constanţa.

În schimb, Ştiinţa Baia Mare, aflată pe locul 3, şi acum, şi înaintea meciurilor de sâmbătă, îşi dispută cu Steaua locul 2, care dă dreptul semifinalistei aflate în această postură să găzduiască penultimul joc al campionatului. Deocamdată, Steaua are un punct în plus faţă de maramureşeni.

În ultima etapă, Steaua se deplasează la Timişoara, confruntarea fiind transmisă de TVR 2 de la ora 10,00, în timp ce Baia Mare joacă la Constanţa (ora 18,00, pe TVR 3). Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles