[AUDIO] Transferurile sportivilor juniori, în atenţia Consilierilor Locali reşiţeni

traian-vuia-juniori1-2012Membrii Consiliului Local Reşiţa au luat în discuţie în şedinţa ordinară de marţi, 27 august situaţia transferurilor sportivilor de la unităţile de învăţământ finanţate de primăria municipiului de pe Bârzava. Transferurile a trei jucători de handbal de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” au fost în atenţia aleşilor locali.

Doi dintre aceştia, Alexandru Alin Ion şi Răzvan Ioan Miclăuş vor pleca la instituţii superioare de învăţământ din Craiova iar consilierii au fost de acord să obţină transferul contra sumei de 100 de euro.

Portarul Boban Miomir Vuiţă, a semnat cu LPS Târgu Jiu, chiar dacă se află în primul an al categoriei juniori 1, fiind în clasa a 11-a, iar echipa liceului reşiţean are nevoie de serviciile lui. Transferul acestuia s-a aprobat la grilă, iar suma este de 3000 de euro.

Primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu a propus un amendament la o hotărâre. Amendamentul presupune ca, la obţinerea unui transfer al unui jucător, echipa CS Caraş-Severin, să aibă drept de preemţiune. Dacă formaţia  din Liga Naţională nu are nevoie de jucător, acesta să obţină negaţie de la club, iar apoi să se poată transfera.

 Ascultaţi mai jos propunerea primarului Mihai Stepanescu:

 

De același autor

Related Articles