Steaua l-a vândut pe Vlad Chiricheş la Tottenham Hotspur

Vlad ChirichesSteaua Bucureşti l-a vândut pe fundaşul Vlad Chiricheş echipei engleze de fotbal Tottenham Hotspur, au anunţat responsabilii campioanei României, valoarea transferului ridicându-se la 9,5 milioane euro.
‘Cele două cluburi s-au înţeles pentru transferul lui Chiricheş. Mă bucur mult pentru el. I-am spus să aibă răbdare şi încredere. Sper ca el să ne ajute marţi seară (la meciul retur cu Legia Varşovia, din playoff-ul Ligii Campionilor – n.red), dacă va fi, bineînţeles, sănătos’, a declarat antrenorul Laurenţiu Reghecampf după jocul pe care Steaua l-a încheiat la egalitate în deplasare cu Gaz Metan Mediaş (2-2), în cadrul etapei a 6-a a Ligii I.
Tehnicianul roş-albaştrilor nu a dorit să confirme suma de transfer, însă a precizat: ‘Clubul a luat mulţi bani pe el şi sunt sigur că va ajunge la o echipă şi mai mare. Nu pot să spun suma pentru care s-a transferat, dar este una foarte mare. Va fi cel mai scump transfer din istoria Stelei. El va rămâne în istoria acestui club, dacă vom reuşi să( calificăm echipa în grupele Champions League’.
Managerul general al clubului Steaua, Mihai Stoica, a dezvăluit ulterior, în cursul unei intervenţii la un post TV de sport, fapul că Vlad Chiricheş va pleca la Tottenham în schimbul sumei de 9,5 milioane euro. Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles