[AUDIO] CS Caraş-Severin a învins pe Radnicki Kragujevac, într-un meci amical de handbal masculin

DSCF7610CS Caraş-Severin a reuşit la primul meci amical din sezonul precompetiţional să învingă pe Radnicki Kragujevac cu 28-24, la pauză 17-11. Formaţia sârbă a ajuns la Reşiţa după ce a disputat două partide test şi cu Politehnica Timişoara, primul fiind în avantajul timişorenilor cu 25-24, iar al doilea încheindu-se la egalitate, 24-24.

Meciul de la Reşiţa, dintre cele două formaţii, a fost unul destul de bun sub aspect tehnico-tactic şi se vedea că cei doi tehnicieni, Aihan Omer şi Nedeljko Vuckovic au încercat diferite scheme de joc pentru ca echipele pe care l-e pregătesc să joace meciurile oficiale cu lecţia bine învăţată. La partidă a asistat şi antrenorul echipei Politehnica Timişoara, Ştefan Constantin, care se va întâlni în prima etapă a Ligii Naţionale, în municipiul de pe Bega, cu gruparea reşiţeană.

Antrenorul Aihan Omer a trecut pe foaia de joc următorii jucători: Cristian Ionescu, Iulian Marocico şi Andi Sămânţă, – portari şi jucătorii de câmp: Sonohat (1 gol), Heinbach, Vaidasigan (6), Starikov (3), Cuciula (2), Rohozneanu (3), Grigoraş (6), Petrea (4), Turcu, Grozăvescu (2) şi Stan (1).

Duminică, 25 august, de la ora 11 se dispută la Sala Polivalentă din Reşiţa şi cel de-al doilea meci dintre CS Caraş-Severin şi Radnicki Kragujevac.

Ascultaţi mai jos declaraţiile celor doi antrenori:

Aihan Omer:

Nedeljko Vuckovic 

De același autor

Related Articles