[AUDIO] USL Caraş-Severin vs. Elena Udrea

Elena Udrea

Sâmbătă, 24 august

USL Caraş-Severin dezaprobă afirmaţiile Elenei Udrea, făcute ieri în cadrul unei vizite de lucru în judeţ. Deputatul a declarat că noua guvernare nu face investiţii în Caraş-Severin şi că ultimele fonduri au fost atrase în timpul mandatului său. Filiala judeţeană a Uniunii Social Liberale consideră că activitatea Elenei Udrea ca ministru „a fost dezastruoasă”, la fel ca cea a PDL, ea nefiind în măsură să facă asemenea afirmaţii, se arată în comunicatul de presă transmis de USL Caraş-Severin.

Vineri, 23 august

Fostul ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea s-a aflat astăzi în judeţul Caraş-Severin, vizita sa având un dublu rol. Deputatul a dorit să fie alături de organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal, aflată în plin proces de reconstrucţie. „Mă bucur să văd o echipă tânără şi entuziastă, cu oameni valoroşi. Cred că noul PDL va fi mai puternic decât cel condus de Sorin Frunzăverde”, a spus Udrea.

Totodată, Elena Udrea a venit să vadă şi modul în care se derulează proiectele de investiţii începute în timpul mandatului său. „160 de milioane de euro au fost contractaţi în Caraş-Severin, iar acum nu mai intră niciun ban în judeţ”

Elena Udrea:

 

Fostul ministru a avut astăzi o întrevedere şi cu primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu. Deşi provin din partide diferite, iar deputatul Elena Udrea nu se află la putere, ea a precizat că va sprijini toate proiectele edilitare începute de administraţia locală.

De același autor

Related Articles