CSU Reşiţa şi CSM Timişoara – titluri naţionale la volei de plajă

volei-csu-resita-csm-timisoaraPe plaja Cazino din Mamaia a avut loc în această săptămână, între 20 şi 22 august, Campionatul Naţional de volei de plajă pentru cadeţi şi cadete. Atât la turneul masculin cât şi la cel feminin au participat 16 echipe ce provin de la cluburi sportive din Bucureşti, Sighetul Marmaţiei, Oradea, Caransebeş, Timişoara, Reşiţa, Constanţa.

La masculin s-a impus o echipă a Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, formată din Lucian Bădiceanu şi Marius Roşu, care au învins în finală cu 2-0 pe Tomis Constanţa. Bădiceanu şi Roşu au devenit campionii României de cadeţi, fără nici un set pierdut, confirmându-şi postura de tricolori.

În finala feminină, sportivele Adriana Melniciuc şi Ioana Ordean, componente ale Clubului Sportiv Municipal Timişoara, medaliate cu argint la Campionatul Balcanic U-20 din Albania cu nici o săptămână în urmă, au dispus în două seturi de fetele de la Dinamo Bucureşti, adjudecându-şi medaliile de aur şi confirmând totodată valoarea şi postura de componente ale lotului naţional U18 care va efectua o deplasare la Moscova, la acest sfârşit de săptămână, cu ocazia fazei zonale a Cupei Continentale, competiţie ce contează în cursa de calificare la Jocurile Olimpice de Tineret de anul viitor de la Nanjing, din China.

Asemenea fetelor de la C.S.M. Timişoara şi puştii de la CSU. Reşiţa vor reprezenta România alături de antrenorul lor, prof. Dan Mihai Jitaru, în perioada 24-26 august la Cupa Continentală de la Moscova urmând ca de marţi, 27 august să participe la Campionatul European U18 din Belarus.

De același autor

Related Articles