CS Caraş-Severin susţine primele meciuri de verificare din această vară

HANDBAL - ROMANIA - LETONIAEchipa masculină de handbal CS Caraş-Severin va susţine primele meciuri de verificare din această vară, în compania formaţiei Radnicki Kragujevac, din Serbia, antrenată de fostul tehnician al Politehnicii Timişoara, Nedeljko Vuckovic.

Cele două formaţii se vor întâlni într-o dublă amicală, la Sala Polivalentă din Reşiţa, sâmbătă, 24 şi duminică, 25 august, în ambele zile de la ora 11. Radnicki Kragujevac va susţine două teste şi la Timişoara, cu ASCH Politehnica, pe 22 şi 23 august.

Săptămâna viitoare, CS Caraş-Severin va participa la un turneu în Serbia, la care printre adversare se vor număra selecţionata Bahreinului şi Partizan Belgrad, ambele în data de 31 august. Elevii lui Aihan Omer (foto) vor încheia perioada de pregătire cu două meciuri la Reşiţa, în compania divizionarei A, CSM Oradea.

Noul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin va începe în data de 15 septembrie, iar în prima etapă se vor confrunta cele două reprezentante ale Banatului, ASCH Politehnica şi CS Caraş-Severin, la Sala Constantin Jude din Timişoara.

Cele mai citite

Related Articles