“Cronometrul Performanţelor” cu o performeră din lupte, Alina Vuc

Alina-Vuc-la-Cronometrul-PerformantelorVicecampioana mondială de lupte, reşiţeanca Alina Vuc, legitimată acum la Steaua Bucureşti şi antrenorul care a descoperit-o, Nicolae Constantin au fost prezenţi, în studioul Radio România Reşiţa, la emisiunea “Cronometrul Performanţelor”, moderată de Daniel Babun.

Alina Vuc a vorbit despre meciurile de la Campionatul Mondial de lupte ale juniorilor de la Sofia. Din ceea ce a spus performera, a reuşit să învingă o luptătoare din Japonia, în faţa căreia nu a câştigat niciodată şi despre complexul pe care îl are în faţa sportivei din Bulgaria, care a câştigat, de altfel, titlul mondial. De asemenea, vicecampioana mondială a vorbit despre modul cum s-a obişnuit în Bucureşti, planurile de viitor şi cât contează prezenţa antrenorului care a descoperit-o, la meciurile sale, afirmând că este emoţionată de fiecare dată.

Antrenorul emerit Nicolae Constantin şi-a retrăit emoţiile din meciurile Alinei, a reamintit performanţele de până acum ale sportivei, care a mai reuşit un bronz la Europene şi o medalie din acelaşi material la Mondialele din 2011.

O înregistrare cu şeful delegaţiei României la Mondialele de la Sofia, profesorul lugojean Tiberiu Horvath, fost campion de greco-romane în 1972 şi arbitru de categoria I FILA a fost difuzată pe parcursul emisiunii.

Un alt subiect a fost cel al voleiului de plajă unde sportivii Robert Vîrlan şi Bogdan Nan, ambii legitimaţi la CS Universitatea Reşiţa, au reprezentat cu succes România la Campionatul Balcanic U-20, desfăşurat la Tirana, în Albania. Elevii antrenorului Dan Jitaru şi-au învins toţi adversarii, iar în finală au triumfat în faţa Turciei, cu 2-0. O medalie de argint a fost  adjudecată de echipa feminină formată din Adriana Melniciuc şi Ioana Ordean, ambele de la CSM Timişoara. Despre aceste succese a vorbit profesorul timişorean Dan Jitaru, antrenorul loturilor României de volei de plajă.

Următoarea ediţie a emisiunii “Cronometrul Performenţelor” va fi difuzată luni, 26 august, de la ora 17:30.

De același autor

Related Articles