dric

Vineri, 23. august, ora 11:00:

Bărbatul găsit în comă la începutul acestei săptămâni într-un apartament de pe Aleea Tineretului din Reşiţa, decedat ulterior la secţia de terapie intensivă a Spitalului de urgenţă din municipiu, a fost preluat de o rudă a acestuia din municipiul Timişoara şi înhumat cum se cuvine, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei spitaliceşti reşiţene, Violeta Florea.

Miercuri, 21. august, ora 12:00:

Bărbatul găsit la începutul acestei săptămâni într-un apartament de pe Aleea Tineretului din Reşiţa, decedat ulterior la secţia de terapie intensivă a Spitalului de urgenţă din municipiu, unde a fost internat, a fost identificat de poliţişti. Dacă în termen de câteva zile, la morga unităţii spitaliceşti din Reşiţa nu se va prezenta nici o rudă a defunctului, serviciul de asistenţă socială din cadrul primăriei va face demersurile necesare înhumării acestuia.

 Marţi, 20. august, ora 10.00:

Bărbatul de 60 de ani, găsit ieri în comă profundă într-un apartament de pe Aleea Tineretului din Reşiţa, a decedat în această dimineaţă, în urma unui accident vascular cerebral, la secţia de terapie intensivă unde a fost internat, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii, Violeta Florea. În prezent a fost transportat la morgă unde urmează să i se efectueze autopsia. Problema cu care se confruntă acum medicii este că asupra bărbatului nu s-a găsit niciun act de identitate. În perioada imediat următoare va fi contactată Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Reşiţa în vederea stabilirii identităţii şi a înhumării defunctului, a mai spus Violeta Florea.

Luni, 19. august, ora 17.00:

Într-un apartament de la etajul 8 al unui bloc de pe Aleea Tineretului din Reșița a fost descoperit luni, 19 august, un bărbat de peste 60 de ani aflat în stare gravă. Medicii de la serviciul de ambulanţă, sosiți la fața locului, au constatat că bărbatul se afla în comă, cauzată de glicemia foarte ridicată şi atacul cerebral de care suferise. Medicii de la secţia UPU au declarat că bătrânul a fost adus în stare de inconştienţă, iar cadrele medicale s-au ocupat de dezinfectarea acestuia, deoarece era într-o stare de igienă precară. Pacientul a fost internat pe secţia ATI, în stare de comă, fiind ţinut în continuare sub observaţie, urmărindu-se astfel evoluţia stării acestuia, au spus medicii.