Vicecampioana mondială Alina Vuc a revenit acasă, la Reşiţa

alinavucVicecampioana mondială de lupte, reşiţeanca Alina Vuc a revenit luni-dimineaţă acasă, după performanţa realizată la finele săptămânii trecute, la Sofia, În Bulgaria.

Pentru prima dată în cariera ei, Alina Vuc, legitimată în prezent la Steaua Bucureşti, a ajuns în finala mondială, unde a întâlnit-o pe puternica bulgăroaică Elitsa Yankova, de care a fost învinsă. Medalia de argint la Mondialele de juniori de la Sofia vine să încununeze eforturile depuse de sportiva reşiţeancă şi să-i reconfirme statutul de sportivă de top a Federaţiei Române de Lupte. La final de juniorat, Alina Vuc a cucerit cea mai strălucitoare medalie internaţională din carieră, după cele patru medalii de bronz la Europenele şi Mondialele anterioare.

Fostul său antrenor de la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa, Nicolae Constantin, cel care o însoţeşte peste tot pe sportivă, chiar dacă acum concurează pentru un alt club, i-a pregătit o primire frumoasă Alinei Vuc, la sosirea acasă. Pe peronul Gării Reşiţa Nord, în întâmpinarea vicecampioanei mondiale au venit câţiva prieteni, mobilizaţi chiar de antrenorul Nicolae Constantin.

Alina Vuc a cucerit medalia de argint la Campionatele Mondiale de Lupte pentru juniori de la Sofia, categoria 48 kg. Pentru câteva zile se va afla acasă, la Reşiţa, într-o binemeritată vacanţă.

Cele mai citite

Related Articles