[UPDATE] O acumulare de gaze a provocat o explozie în Răcăşdia. O femeie a fost accidentată grav

images

Vineri, 23 august

Ora 11.00

Starea de sănătate a femeii accidentate la sfârşitul săptămânii trecute, este stabilă, au confirmat medicii de pe secţia ATI a Spitalului de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. În prezent  se află sub tratament, dat fiind faptul că are arsuri pe mai mult de 80% din suprafaţa corpului. Şanse de supravieţuire există, însă medicii o ţin sub observaţie până la pronunţarea unui rezultat final.

Marţi, 20 august

Ora 9.00

Starea de sănătate a femeii accidentate sâmbătă, 17 august, este în continuare gravă, au confirmat medicii de pe secţia ATI a Spitalului de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. În prezent este pansată şi se află sub tratament, dat fiind faptul că are arsuri pe mai mult de 80% din suprafaţa corpului. Şanse de supravieţuire există, însă medicii sunt încă rezervaţi în pronunţarea unui rezultat final.

Duminică, 18 august

Ora 15.30

Femeia în vârstă de 43 de ani din Răcăşdia, care a fost victima unui incendiu, se află internată în stare gravă la secţia Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. Conform medicilor specialişti din capitală, femeia a fost operată astăzi, starea de sănătate fiindu-i în continuare gravă, având arsuri de gradul 4 pe 80% din suprafaţa corpului. Vă reamintim că incendiul a izbucnit ieri în bucătăria unui apartament din comuna Răcăşdia, din cauza unei acumulări de gaze.

Sâmbătă, 17 august

Ora 16.30

La această oră, victima este preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la Bucureşti. Potrivit Dispeceratului integrat ISU-Ambulanţă Caraş-Severin, femeia are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi este instabilă hemodinamic.

Ora 12.30

Pompierii ISU Semenic, împreună cu două echipaje de la Secţia de pompieri Oraviţa, au fost solicitaţi astăzi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la parterul unui bloc din Răcăşdia. Conform primelor cercetări, în bucătăria apartamentului a avut loc o explozie din cauza unor acumulări de gaze. O femeie cu vârsta cuprinsă între 42-45 de ani a fost rănită grav şi dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa cu arsuri de gradul 4 pe tot corpul. Incendiul a fost stins, dar cercetările continuă şi la această oră, a declarat Anca Balint, purtător de cuvânt al ISU Semenic.

Cele mai citite

Related Articles