[UPDATE] [AUDIO] Judeţul Caraş-Severin are ştrand termal la Oraviţa

1240223_605467669505746_595237149_n

Vineri, 30 august

Ştrandul termal şi-a deschis astăzi porţile pentru public. Hardy Cvoica a urmărit acest subiect şi a aflat mai multe informaţii de la purtătorul de cuvânt al investitorului, Loredana Penţa:

Loredana Penţa în dialog cu Hardy Cvoica

Amintim că, baza de agrement este amenajată pe o suprafaţă de aproximativ 3000 de metri pătraţi, la ieşirea din Oraviţa către Reşiţa, pe amplasamentul surselor de apă caldă, provenită din foraje de adâncime, descoperite în zonă, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 500.000 lei.

Luni, 26 august

Resursele minerale şi termale din zona oraşului cărăşan Oraviţa au generat potenţialul turistic al acestuia, lucrările la ştrandul termal, apropiindu-se de sfârşit. Locaţia este amenajată la ieşirea din oraş către Reşiţa, pe amplasamentul surselor de apă caldă, provenită din foraje de adâncime, descoperite în zonă, iar construcţia este finalizată în proporţie de 95%, a declarat pentru Radio România Reşiţa proprietarul acesteia, Nicolae Ursu. Investitorul preconizează finalizarea lucrărilor şi amenajarea ştrandului până la sfârşitul acestei săptămâni. Amintim că baza de agrement de la Oraviţa este amenajată pe o suprafaţă de 3000 mp de teren, are două bazine de apă caldă la 36 grade Celsius şi un teren de volei, dotări pentru turiştii care îi vor trece pragul.

Miercuri, 14 august

Resursele minerale şi termale din zona oraşului cărăşan Oraviţa au generat potenţialul turistic al acestuia, însă lucrările la ştrandul termal, întârzie să fie finalizate. Locaţia este amenajată la ieşirea din oraş către localitatea Greoni, pe amplasamentul surselor de apă caldă descoperite în zonă, iar construcţia este finalizată în proporţie de 75%, a declarat pentru Radio România Reşiţa proprietarul acesteia, Nicolae Ursu. Lucrările de finisare sunt anevoioase din cauza condiţiilor caniculare din această vară şi a finanţării deficitare, situaţii care împiedică definitivarea obiectivului. Investitorul preconizează finalizarea lucrărilor şi amenajarea ştrandului până la sfârşitul acestei luni.

De același autor

Related Articles