Angajări pe pile la Romatsa

Romatsa

Guvernul a decis sã sesizeze Parchetul General în legãturã cu neregulile constatate de inspectorii Corpului de control al premierului la Administraþia Românã a Serviciilor de Trafic Aerian (Romatsa).

Este vorba despre angajarea la Romatsa a unor colaboratori, consilieri sau rude ale unor demnitari. Între aceștia și doi foști consilieri ai fostului premier Emil Boc, un fotograf și un șofer, care au fost angajați la Romatsa, pe baza unui examen scris, deși din evidențe rezultã cã aceștia nu au intrat în sediul regiei în ziua examenului. Mai mult, cei doi au intrat pentru prima datã în clãdirea Romatsa abia la circa un an și douã luni mai târziu de la data la care ar fi avut loc examinarea.

În raportului Corpului de Control al Guvernului se aratã de asemenea cã au existat nereguli și în modul în care au fost angajate la aceeași instituție șefa de cabinet a fostului ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, precum și fiica și soția unui fost secretar general al Ministerului Transporturilor.

Sursa foto: evz.ro

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles