Martina Hingis a revenit în circuitul WTA cu o victorie

Martina HingisJucătoarea elveţiană de tenis Martina Hingis a revenit miercuri în circuitul WTA, după o pauză de şase ani, reuşind să câştige partida de dublu disputată alături de slovaca Daniel Hantuchova în primul tur al turneului de la Carlsbad (California).
Hingis şi Hantuchova s-au impus clar, cu 6-1, 6-1, în faţa perechii Julia Goerges (Germania)/Darija Jurak (Croaţia), după numai 51 de minute de joc.

În vârstă de 32 ani, Martina Hings a dominat timp de 204 săptămâni clasamentul mondial al tenisului feminin, retrăgându-se din circuit în septembrie 2007, cu cinci titluri de Mare Şlem la simplu şi 9 la dublu în palmares şi un total de 43 de trofee WTA cucerite la simplu şi alte 37 la dublu.

Jucătoarea din ‘ţara cantoanelor’ a precizat că nu are deocamdată în vedere participarea la meciurile de simplu, dorind să se concentreze doar asupra celor de dublu. Hingis a dezvăluit că intenţionează să mai participe alături de Hantuchova la turneele de la Toronto şi Cincinnati, precum şi la Openul Statelor Unite, însă nu şi-a făcut niciun plan pe termen lung.

‘Dacă va fi un dezastru complet, atunci nu voi dori să mai continui, dar să sperăm că nu va fi aşa. Nu am niciun fel de aşteptări, dar nu mi-aş fi asumat riscul de a reveni în circuit dacă nu aş fi ştiut că pot concura la acest nivel. Vom vedea, însă, cum vor sta lucrurile…’, a declarat Hingis.Sursa:Agerpres

De același autor

Related Articles