ATI Reșița are conducere militară. Două cadre medicale de la Brașov vor coordona activitatea cu multă rigoare!

Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa are de ieri, conducere militară. Managerul Alina Stancovici a făcut demersurile necesare către Ministerul Apărării Naţionale după ce fostul şef al secţiei, Adrian Măgureanu a demisionat şi niciun medic nu și-a dorit să coordoneze cea mai importantă secţie din cadrul unităţii medicale.

Conform managerului Stancovici, medicul Măgureanu, în trecutul nu foarte îndepărtat a demisionat de câteva ori, însă de fiecare dată revenea asupra demisiei și își continua activitatea. De această dată, managerul nu a mai permis acest lucru și așa se face că în ultimele 5 săptămâni secția de ATI a fost coordonată de medicul Emil Bunda, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

“Această conducere militară care a preluat coordonarea secției ATI, se află la Reșița este vorba despre două cadre medicale detașate de la Spitalul Militar din Brașov, lucru care nu trebuie privit ca o decapitare a secției ci ca un lucru care poate să aducă aspecte constructive, rigoare și eficiență în activitatea secției și în lupta cu SARS CoV-2“, ne-a declarat managerul Alina Stancovici.

Astfel, medicul Simina Dumitrache și asistentul șef Raluca Floricel de la Spitalul Militar Braşov sunt de astăzi la datorie şi împreună vor conduce secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, în lupta cu SARS CoV-2.

De același autor

Related Articles