Trei pugiliști de la CSM Reșița vor urca în ring la Campionatul Național de box pentru seniori

ovidiu-berceanu

La Sala Polivalentă din Reșița va începe astăzi, 31 iulie, Campionatul Național de Box pentru seniori. Este pentru al doilea an consecutiv în care în municipiul de pe Bârzava se organizează întrecerea națională a pugiliștilor seniori.

La competiție, gazdele de la Clubul Sportiv Municipal Reșița se prezintă cu trei sportivi: Ovidiu Berceanu (foto), la categoria 49 kg, Andrei Dragomir la 52 de kg și Alexandru Bibiricea, la 81 kg. Inițial, antrenorii Radu George și Adrian Mărcuț intenționau să mai trimită în competiție încă un sportiv, Rusalin Căldăraș, însă acesta a renunțat să mai participe din cauza unei probleme medicale.

Speranțele reșițenilor sunt legate în principal de campionul național Ovidiu Berceanu, de la care se așteaptă un nou titlu național la categoria 49 kg, după performanța realizată în premieră anul trecut, tot în municipiul de pe Bârzava.

Prima gală a Campionatului Național de box pentru seniori va începe în această după-amiază, la ora 16. Intrarea la Sala Polivalentă din Reșița va fi liberă.

În premieră şi în exclusivitate pentru Radio România Reşiţa, vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Francisc Vaştag a spus că de la această competiţie se va renunţa la maşina de punctaj şi se va reveni la sistemul clasic, cu foi de punctaj şi cu trei arbitri judecători. Galele sunt susţinute şi promovate de Radio România Reşiţa, partenerul organizatorilor.

Cele mai citite

Related Articles