[FOTO]”Soare pentru doi”, programat pentru joi, 11 martie la Casa de Cultură “George Suru” din Caransebeș!

Pentru reșițenii care, duminică seara au vrut să vadă spectacolul Teatrului de Vest, “Soare pentru doi”, mare a fost mâhnirea când au constatat că nu se mai poate juca din motive independente de voința protagoniștilor… dar, se pare că spectatorii din Caransebeș sunt mai norocoși, chiar dacă nu pot urmări spectacolul mai sus amintit, vor beneficia de o altă producție a Teatrului de Vest, tot în două personaje, doar este luna iubirii, nu-i așa?

Așadar,“Soare pentru doi”, de Pierre Sauvil este programat pentru joi, 11 martie ora 18, la Casa de Cultură “George Suru” din Caransebeș.

În distribuție: Andrada Samoilă și Florin Ruicu.
Scenografia: Denna Istrate. Un spectacol de Valeriu Andriuţă.

Iubitorii de teatru vor trăi emoția vechii povești de iubire, mereu actuală, doar timpul și personajele sunt altele.Fuga de singurătate,falsa fericire eșecul, dar și speranța și iubirea te fac să trăiești ca într-o tragi -comedie scrisă anume pentru fiecare din noi.

O poveste de-a râsul- plânsul, intensă, cu El și Ea, gata oricând de un nou început în care fiecare vrea să primească ceva să-i fie bine, fără a da nimic la schimb.Femeia și bărbatul, doi vânători ce-și urmăresc interesul dar ajungând să se descopere unul pe altul asa cum sunt.

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură “George Suru” Caransebeș și se va desfășura în condițiile de siguranță impuse respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
Locurile sunt limitate!

Radio România Reșița este partener media al Teatrului de Vest!

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles