UTA a încheiat la egalitate duelul cu FC Botoşani

Prim-divizionara UTA Arad a bifat încă un joc fără victorie pe teren propriu. În etapa a 24-a a Ligii 1, arădenii au primit ieri replica echipei FC Botoşani, într-un meci foarte echilibrat. Moldovenii au controlat mai mult jocul, dar ocaziile mai mari au aparţinut gazdelor. Nicio echipă nu a reuşit să înscrie, iar la final combatantele s-au ales cu câte un punct. Aflat în izolare la domiciliu după ce a fost infectat cu COVID, antrenorul Laszlo Balint a urmărit partida la televizor. Principalul arădean a încercat să explice problemele cu care se confruntă UTA.

„Ne doare și pe noi acest parcurs de pe propriul stadion. Noi încercăm să ne creăm o identitate proprie, dar nu e ușor, am schimbat foarte mulți jucători. Au venit jucători pe parcurs, am încercat să-i integrăm din mers. Pentru o echipă nou promovată, care a încercat să aducă un plus de calitate atât în vară, cât şi acum, în iarnă,  lucrurile nu au fost ușoare, dar facem tot ce ține de noi pentru a acumula puncte. Eu cred că poziția noastră din clasament e conformă cu realitatea. E adevărat că am suferit pe propriul stadion, dar pe de altă parte, am reuşit să aducem şi destul de multe puncte din deplasare”, a spus Laszlo Balint.

Astăzi, Laszlo Balint încheie perioada de izolare şi revine alături de elevii săi, pentru a pregăti următorul meci de campionat. Sâmbăta viitoare, arădenii vor juca în deplasare la Gaz Metan Mediaş.

foto: https://www.uta-arad.ro/

Cele mai citite

Related Articles