[AUDIO] CSM Reşiţa şi-a adus atacant leton! Eduards Visnakovs va întări ofensiva rosso-neră

Echipa de fotbal CSM Reşiţa îşi întăreşte ofensiva cu un atacant din Letonia! Eduards Visnakovs este născut la Riga, are 30 de ani şi 1,91 m. El a mai jucat la echipe din Letonia, Kazahstan, Belgia, Polonia şi Belarus. În sezonul 2013-2014, Visnakovs a evoluat sub culorile cunoscutei formaţii poloneze Widzew Lods. Palmaresul său include un campionat şi o Cupă în Letonia, precum şi un titlu şi o Supercupă în Kazahstan. De asemenea, letonul are câteva prezenţe în Naţionala ţării sale. În această perioadă, noul stranier al Reşiţei efectuează vizita medicală, el urmând să primească în zilele următoare cartea verde. Transferul a fost anunţat de preşedintele grupării din Valea Domanului, Cristian Bobar, care speră ca Visnakovs să aducă Reşiţei un plus de incisivitate în faţa porţilor adverse.

“Zilele acestea ne-a mai venit un atacant din Letonia, este vorba despre Eduard Visnakovs, un jucător de 30 de ani. Este acel număr 9 pe care îl căutăm. Acum face vizita medicală şi aşteptăm să-i vină cartea verde. Să vedem dacă va putea fi în lotul pentru etapa de sâmbătă”, a spus şeful din Valea Domanului.

În altă ordine de idei, CSM Reşiţa se pregăteşte pentru primul meci oficial din 2021. Sâmbătă, de la ora 11.00, rosso-nerii reşiţeni vor evolua pe terenul formaţiei FK Csikszereda Miercurea Ciuc, într-un meci din etapa a 16-a a ligii secunde. După forma bună demonstrată în jocurile amicale din această iarnă, formaţia reşiţeană speră să confirme şi în partidele care se joacă pe puncte. CSM Reşiţa vrea să aducă unul sau trei puncte de la Miercurea Ciuc, spune preşedintele Cristian Bobar.

“Este un meci foarte important pentru noi, pentru că trebuie să arătăm tot ce am pregătit în acest cantonament, în această perioadă de iarnă. Am avut o discuţie cu jucătorii şi cu antrenorii, îi văd destul de motivaţi. Ne dorim foarte mult să nu pierdem. Discut zilnic cu Alin Minteuan despre situaţia echipei, jucătorii sunt bine. Trebuie să avem un moral bun, am arătat destul de bine în meciurile de pregătire, dar bineînţeles se poate tot timpul şi mai bine. După cum v-am spus, vrem să nu pierdem. Jucătorii îşi doresc acest lucru, Alin Minteuan la fel, iar pe mine nu poate decât să mă bucure acest fapt. Situaţia lotului este destul de OK, ne lipsesc totuşi doi jucători importanţi, este vorba despre Danci şi Dat, dar avem înlocuitori, pentru că sunt dubluri pe toate posturile”, a declarat Cristian Bobar.

Pentru că distanţa e una considerabilă, oficialii clubului au decis să plece astăzi spre Sibiu, urmând ca de aici lotul să pornească mâine către Miercurea Ciuc.

Cele mai citite

Related Articles