[AUDIO] Ilie Vaidasigan: voi asigura interimatul în funcţia de coordonator al secţiei până la finalul sezonului, dar îmi doresc să antrenez în continuare

767

Cristi Pătru s-a decis să renunţe la funcţia de preşedinte al secţiei de handbal de la CSM Reşiţa şi l-a propus în locul său pe antrenorul Ilie Vaidasigan, propunere acceptată de preşedintele CSM Reşiţa, Cristi Bobar. “Voi asigura interimatul în această funcţie până la finalul sezonului”, după cum ne-a declarat:

Cristi Pătru a decis să se retragă şi m-a propus pe mine în funcţia de coordonator al secţiei de handbal. Eu am acceptat această provocare ca şi un interimat până la sfârşitul sezonului, pentru că eu vreau să fiu în continuare antrenor de handbal. Imi doresc să mă ocup de organizare, în linişte, până la sfârşitul sezonului. Ne dorim ca şi contractele celor care au mai rămas să se rezolve ca să putem continua, să ne vedem de treabă şi de antrenamente. În ceea ce priveşte echipa de seniori, în data de 26 februarie ne aşteaptă un meci dificil cu Constanţa. Din păcate avem şi câţiva jucători accidentaţi: Marius Bahan şi Lucian Ignat. Radu Bote este în continuare principalul echipei de seniori, dar acesta nu are categoria necesară pentru a putea conduce echipa de pe bancă în Liga Naţională. Trebuie să găsim o soluţie să rezolvăm şi această problemă.”

Tot săptămâna viitoare, juniorii II de la CSM Reşiţa vor avea primul turneu, la Timişoara.