Editura Casa Radio celebrează Ziua Mondială a Radioului

Componentă esențială a Radio România, și Editura Casa Radio celebrează, în 13 februarie 2021, Ziua Mondială a Radioului.

Ediția din acest an (ediție aniversară – a zecea ediție și totodată peste 110 ani de activitate radio), desfășurată sub deviza New World, New Radio, cuprinde trei mari teme: Evoluție – Radioul își menține permanent relevanța prin capacitatea sa de a evolua, de a genera răspunsuri la întrebările societății aflate în schimbare; Inovație – Radioul rămâne sincronizat cu lumea contemporană și sub aspectul evoluției tehnologiei. Astfel, complementar cu undele radio – mijlocul său tradițional de exprimare, Radioul comunică și prin canalele de comunicare mai recente, tocmai pentru a putea fi accesibil oriunde și fiecăruia; Conectare – temă ce rezultă din cele anterioare, Radioul este calea prin care oamenii rămân conectați între ei prin informație, chiar și în vremuri dificile în care interacțiunea personală directă nu mai este posibilă.

Editura Casa Radio sărbătorește ediția din acest an a Zilei Mondiale a Radioului prin produsele editoriale oferite publicului român. Editura Casa Radio demonstrează permanenta relevanță a valorii informației culturale radiodifuzate de la constituirea Radioului național și până în prezent și tezaurizate în Fonoteca Radio. Aceste valori culturale – literare, dramaturgice, muzicale – au fost repuse în circulație în formate noi, adaptate cerințelor zilelor noastre. Fie că e vorba de înregistrări istorice sau contemporane, o pleiadă de mari personalităţi ale culturii române – scriitori, critici literari şi dramatici, regizori, istorici, muzicologi, compozitori, artiști interpreți și artiști plastici – se regăsesc în lumea fabuloasă dintre copertele audiobook-urilor şi CD-urilor Editurii Casa Radio!

În 13 februarie, de Ziua Mondială a Radioului, ascultăm şi citim audiobook-urile şi CD-urile Editurii Casa Radio – instituţie specializată în imortalizarea clipei şi permanenta înnoire a memoriei culturale. Celebrăm trecutul, în numele viitorului!

Detalii pe www.edituracasaradio.ro

Serviciul  Comunicare  și  Relații  Publice

Cele mai citite

Related Articles