[FOTO-AUDIO] Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, pe acoperişul Palatului Administrativ

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin se implică direct în lucrările de reparații de pe acoperișul clădirii Palatului administrativ.

Romeo Dunca a făcut astăzi zeci de manevre cu elicopterul personal pentru a ridica pe acoperiș, 7 tone de material, necesar pentru refacerea structurii distruse anul trecut de un incendiu.

… până aduceam alt pilot, până, ştiţi cum e, când ştii ce e de făcut, până te apuci să explici ce e de făcut faci tu că nu e mare lucru, 20 de minute nu e o problemă pentru mine. Nu sunt multe companii în România care pot face, deci nu prea avem de ales şi nu am găsit o macara care oricum ar distruge centrul nou făcut şi pavelele acelea. Centrul trebuie să rămână aşa pentru următoarea sută de ani. Şi nu-i mare lucru pentru mine ceea ce dumneavoastră vi se pare spectaculos. E o chestie simplă de 20 de minute. Evident că este o lucrare care dacă ar fi trebuit să o plătească cineva costa câteva mii de euro. Ne plouă înăuntru, vă daţi seama că este etajul 9 unde sunt birourile celor de la ADR Vest, sunt cei de la care avem aşteptările cele mai mari, de acolo vin speranţele şi chiar am promis domnului Maxim că până în 31 ianuarie le pun la dispoziţie birourile şi nu am reuşit să mă ţin de promisiune, chiar din cauza acestor materiale care e o problemă să le urci, fiind clădirea foarte înaltă şi restricţiile de tonaj din zonă“.

Romeo Dunca

Manevrele de zbor au costat în jur de 600 de euro pe care președintele Dunca a spus că le plătește din propriul buzunar.

Cele mai citite

Related Articles