Noul director medical Emil Bunda:”Doresc optimizarea activităţii medicale de la Spitalul Judeţean Reşiţa în beneficiul pacienţilor”

Medicul primar din cadrul secţiei UPU-SMURD, Emil Bunda în vârstă de 52 de ani, este noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Emil Bunda a fost numit pe această funcţie pentru următoarele 6 luni de preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca.

Cu o vastă experienţă în domeniul sanitar de 25 de ani, medicul Bunda a acceptat această funcţie şi ne-a declarat că şi îşi doreşte o organizare mai bună din punct de vedere medical în cadrul spitalului, în beneficiul pacienţilor.

Mi s-a propus această funcţie şi am apreciat acest lucru. Ştiu că este o misiune destul de dificilă doar că am considerat că putem să facem ceva din punct de vedere al managementului sănătăţii în spital, încercăm şi ne dorim ca lucrurile să funcţioneze. Practic, singurul obiectiv care depinde din punctul meu de vedere de directorul medical este optimizarea activităţii medicale într-o unitate sanitară.

Obiectivul, acesta este, să încercăm să facem ceva mai mult pentru pacient, să încercăm să facem o organizare mai bună în funcţie de ce avem pentru că ştie toată lumea, resursele sunt limitate sau aproape absente.

Există probleme şi le ştim cu toţii, încercăm să remediem ce putem, da ca şi obiectiv în mare acesta este optimizarea activităţii medicale. Să încercăm să facem mai mult ambulatoriu de specialitate în ideea de a degreva secţiile spitalului, să încercăm să micşorăm oarecum timpul de aşteptare dacă se poate şi la UPU, să facem ceva pentru pacient, acesta este laitmotivul misiunii directorului medical“, ne-a declarat medicul Emil Bunda.

Medicul Emil Bunda este unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi medici din judeţ. Bunda este un adevărat profesionist în sănătate pentru că de-a lungul timpului a coordonat foarte multe acţiuni de prim ajutor care s-au desfăşurat în cadrul spitalului şi de la începutul pandemiei de COVID a fost zi de zi în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Acesta absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara în 1996.

Are o bogată activitate medicală pentru că a fost medic în Dognecea dar şi în Ramna. Din anul 1999 şi-a desfăşurat activitatea şi în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, fiind medic la Regimentul 19 – 29 Rachete. În prezent este şi medic de familie în municipiul Reşiţa şi din 2003 activează în cadrul secţiei de Urgenţe a Spitalului Judeţean Reşiţa.

6 COMENTARII

  1. E foarte grea aceasta misiune de Director , Speram ca noul Director sa nu mai dea voie ca asistentele sa stea cu tigariile in gura intre ușiile deschise , Si nu se uita la Bolnavi foarte urit a fost intro zi cine am fost la urgente si Domnu Viitor Director se uita la noi asa ca prin ceata am stat 1 ora si ceva pe pat nu sa uitat la mine nimeni pina nu leam amenintat ca postez pe facebook ce fac ele acolo .

  2. felicitari, dle doctor. insa, sa nu va ia valul, sa puneti aceeasi pasiune si competenta chiar si in aceasta noua pozitie. sa va dea dumnezeu, multa sanatate si putere de munca, sa va intareasca starea psihica si mult,mult succes.resitenii,va stiu,ca sinteti un medic bun, dpdv profesional si aveti multa compasiune fata de bolnavi. nu va lasati influientat de decidentii politici sau de aburii functiei si dovediti ca sinteti acelasi OM.

  3. Un DOCTOR, un OM SUFLETIST, merită să fie director medical! Mult succes şi să nu cedeze de la principiile sale de profesionist!

  4. MA BUCUR MULT CA ATI FACUT ACEASTA ALEGERE, UN OM DEOSEBIT..PENTRU BOLNAVII DIN TOATE CATEGORIILE , TOATA LUMEA E TRATATA LA FEL, UN MEDIC F BUN…DE UN PROFESIONALISM IREPROȘABIL!FELICITĂRI!

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles