[UPDATE][AUDIO] Circulaţie în condiţii de iarnă spre staţiunea montană Semenic: Operatorul de deszăpezire acţionează în zonă!

La orele serii, utilajele de deszăpezire au reuşit să degajeze drumul DJ582E şi să ajungă pe Semenic, au transmis agenţii economici din staţiunea montană cărăşeană, dar se circulă în continuare în condiţii de iarnă.

Se recomandă turiştilor ca înainte să plece la drum să se informeze la comandamentul de iarnă din cadrul Direcţiei Judeţene de Drumuri Caraş-Severin la nr. de telefon: 0255/ 213212, apelabil la orice oră.

***

Patru utilaje acţionează la această oră, la pasul Prislop, înspre staţiunea montană Semenic din Caraş-Severin pentru a curăţa drumul de zăpada căzută. Condiţiile sunt dificile întrucât şi acum în zonă viscoleşte, a transmis pentru Radio Reşiţa Comandamentul de Iarnă al Direcţiei Judeţene de Drumuri Caraş-Severin prin operatorul de serviciu, Ştefan Markovski.

***

Probleme în trafic la pasul Prislop înspre staţiunea montană Semenic din Caraş-Severin. În zonă ninge de peste 12 ore şi drumul este troienit din cauza viscolului şi inaccesibil momentan circulaţiei rutiere.

Amănunte aflăm de la Carla Zeicu, consilier în cadrul compartimentului comunicare al Direcţiei Judeţene de Drumuri Caraş-Severin:

În urma apelurilor telefonice ale cetăţenilor către Comandamentul de iarnă al Direcţiei de Drumuri Judeţene Caraş-Severin referitor la situaţia de pe DJ 582 E, tronsonul Prislop-Semenic, comunicăm că s-a luat legătura cu operatorul care intervine în vederea remedierii situaţiei. Menţionăm că în zonă ninge de peste 12 ore, iar în cursul zilei de ieri şi a nopţii a fost viscol. Departamentul de iarnă se află la dispoziţia cărăşenilor şi nu numai pentru sesizări sau întrebări cu privire la starea drumurilor judeţene, la numărul de telefon: 0255/ 213212 apelabil non stop“.

Carla Zeicu

În următoarele grupaje informative vom reveni cu informaţii despre starea drumurilor de acces spre staţiunile montane din Caraş-Severin.

Cele mai citite

Related Articles