FCSB îşi întăreşte ofensiva cu un atacant croat

Echipa de fotbal FCSB şi-a asigurat serviciile atacantului croat Ante Vukušić, golgheterul primei ligi din Slovenia în sezonul trecut, care va evolua din acest sezon în Liga I, a anunţat clubul bucureştean, citat de Agerpres. În vârstă de 29 de ani, Vukušić a înscris 26 goluri şi a dat 8 pase de gol pentru NK Olimpija Ljubljana în 35 de meciuri jucate sezonul trecut. Croatul a efectuat deja vizita medicală şi va purta tricoul cu numărul 9 la FCSB.

“Am venit aici deoarece am fost atras de istoria glorioasă a clubului. Am avut şi alte opţiuni, dar consider că FCSB este echipa perfectă pentru mine. Îmi doresc enorm să câştig titlul de campion, pe care l-am ratat anul trecut cu Olimpija Ljubljana. Îmi place foarte mult tot ceea ce am găsit aici, de la condiţiile de antrenament şi până la oamenii din club. De asemenea, am vorbit cu mulţi fotbalişti care au fost în România şi toţi mi-au vorbit la superlativ despre FCSB. Nu mi-a luat mai mult de două minute să accept oferta, aşa că iată-mă aici! Voi face tot ce ţine de mine pentru a mă pune în slujba echipei şi sper să ne bucurăm de titlul de campioni la finalul acestui sezon”, a declarat croatul.

Vukušić a început fotbalul la echipa Junak Sinj, de unde a făcut pasul către Hajduk Split. În 2012 s-a transferat în Italia, la Pescara, pentru care a evoluat un sezon şi jumătate, fiind împrumutat, la începutul lui 2014, la Lausanne Sport, din Elveţia. A mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Waasland-Beveren (Belgia), Greuther Fuerth (Germania), FK Tosno (Rusia), Olimpia Grudziadz (Polonia), NK Krsko (Slovenia) şi NK Olimpija Ljubljana (Slovenia).

Vukušić vine să umple golurile din ofensiva roş-albastră, după plecările lui Sergiu Buş (la Seongnam FC) şi Dennis Man (aproape de a semna cu Parma).

foto: facebook FCSB

Cele mai citite

Related Articles