Marius Isac este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin: Împreună vom face numai lucruri frumoase pentru judeţ

Consiliul Judeţean Caraş-Severin are un nou vicepreşedinte după decesul avocatului Dan Stan. Este vorba de Marius Isac, fost viceprimar al municipiului Caransebeş.

În primul rând vreau să multumesc domnului preşedinte PNL Caraş-Severin, Marcel Vela pentru încrederea acordată şi domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Romeo Dunca pentru încrederea care mi-a acordată în a ocupa această funcţie publică. Sper ca în continuare să putem face o echipă împreună, nu sper, sigur vom face numai lucruri frumoase pentru judeţ. E altceva, total diferit faţă de ce este la o primărie, dar nu se pune problema că nu vom putea face faţă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca a declarat la rândul său că l-a propus pe Marius Isac, pentru că în afara calităţilor lui, în ultimele 4 luni, zi de zi, s-a aflat alături de el.

De când a venit m-a ajutat foarte mult și în ultimul timp s-a ocupat de partea de asistență socială. Acolo am deschis niște fronturi, sigur e un loc foarte delicat care trebuie tratat cu maximă atenție. Una din sarcinile sale va fi să gestioneze acest sector.

Preşedintele Romeo Dunca a mai afirmat că prin tot ceea ce va face va încerca să aducă normalitatea în Caraş-Severin.

Liberalul Marius Isac a fost ales cu 21 de voturi pentru, în timp ce propunerea PSD, Gabriela Stuparu a primit doar 7 voturi.

De același autor

Related Articles