Răzvan Pîrcălabu, reconfirmat în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Lupte. Reşiţeanul Adrian Dacica rămâne în Biroul Federal

Răzvan Pîrcălabu a fost reales în unanimitate ca preşedinte al Federaţiei Române de Lupte,  acesta fiind al treilea mandat consecutiv la şefia forului care conduce destinele luptelor româneşti. La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri desfăşurată în capitală au participat 98 din cei 192 de membri afiliaţi ai federaţiei. Preşedintele reales a declarat că votul membrilor afiliaţi este unul de încredere, dar a precizat că în continuare îşi doreşte rezultate mai bune în concursurile internaţionale deoarece palmaresul şi istoria FRL obligă.

“A fost un vot de încredere pentru că lucrurile sunt OK la Federaţia Română de Lupte. Suntem pe un făgaş bun. E adevărat însă că ne dorim mult mai mult, adică rezultate mai notabile pentru că palmaresul şi istoria Federaţiei Române de Lupte ne obligă. Sper eu ca pas cu pas să îndeplinim toate obiectivele începând cu anul acesta şi pe viitor să devenim mai vizibili şi mai reprezentativi ca şi performanţe pentru România. Partea frumoasă a amânării Jocurilor Olimpice de la Tokyo este că acum avem două ediţii într-un mandat. Iar obiectivele noastre sunt una-două medalii la Tokyo şi la fel şi la Paris în 2024”, a afirmat Pîrcălabu, citat de Agerpres.

Aflat la conducerea Federaţiei Române de Lupte din 2013, Pîrcălabu a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte. În cadrul aceleiaşi adunări, membrii afiliaţi ai FRL au ales vicepreşedinţii şi membrii din cadrul Biroului Federal. Nici la aceste posturi nu au existat contracandidaţi.

Astfel, cele trei locuri de vicepreşedinte au fost ocupate de Constantin Borăscu, Alexandru Ballai şi Constantin Iancu, în timp ce în posturile de membru în Biroul Federal, în număr de şapte, au fost aleşi Anton Arghira, Ferenc Gyarmati, Gigi Pambuca, Adrian Dacica, Mircea Doru Dumitraşciuc, Constantin Scuturiciu şi Georgiana Filip Paic.

foto: FRL

Cele mai citite

Related Articles