Ion Chisăliţă, din nou primar la Moldova Nouă

La aproape 4 luni de la scrutinul din 27 septembrie, invalidat de Biroul Electoral Central, oraşul Moldova Nouă are primar. Liberalul Ion Chisăliţă a câştigat fotoliul de edil al localităţii de la malul Dunării după ce a reuşit să convingă 2.710 cetăţeni cu drept de vot.

Contracandidatul său, reprezentantul verzilor, Eugen Băleanu, a obţinut doar 1.183 de voturi, conform numărătorii paralele efectuată de reprezentanţii formaţiunilor politice participante, după închiderea secţiilor de votare.

Alin Datcu a fost la Moldova Nouă şi a surprins momentele de după aflarea rezultatului când, câţiva simpatizanţi l-au aşteptat pe noul primar Ion Chisăliţă, în faţa sediului PNL, respectând măsurile de siguranţă impuse de autorităţi.

La Moldova Nouă a fost prezent pentru a deschide şampania alături de colegul său de partid şi şeful liberalilor cărăşeni, senatorul Ioan Marcel Vela, cel care vizibil emoţionat de reuşită a rostit doar câteva cuvinte:

Urmează acum validarea rezultatului şi instalarea oficială a lui Ion Chisăliţă în fotoliul de edil al oraşului Moldova Nouă.

Cele mai citite

Related Articles