[VIDEO-AUDIO] CSM Reşiţa, victorie amicală în faţa Politehnicii Timişoara

Echipa de fotbal CSM Reşiţa a disputat astăzi primul amical al iernii în compania colegei de eşalon Politehnica Timişoara. Partida jucată pe terenul sintetic din Valea Domanului s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea rosso-nerilor reşiţeni. Golurile gazdelor au fost marcate de Claudiu Matiş (min. 48), Vlad Chera (min. 70) şi Victoraş Astafei ( min. 82, penalty).

Pentru oaspeţii din Timişoara a înscris Plazonja (min. 75). Un test reuşit, a apreciat la final antrenorul CSM-ului, Alin Minteuan, care şi-ar fi dorit totuşi ca partida cu Poli să aibă loc într-o fază mai avansată a pregătirilor.

“E primul joc de când am revenit la pregătire, am avut zece zile la dispoziţie pentru a ne pregăti cât de cât pentru acest meci. Probabil că era bun un joc cu o echipă inferioară, undeva de Liga a III-a sau Liga a IV-a, dar este bun şi acest test cu o echipă care se află în acest moment în play-off, între primele şase. A fost un meci destul de aprig, cu un ritm foarte bun. Am reuşit să ne impunem, sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Este clar că rezultatul n-avea importanţă, important era să nu ne accidentăm ca să avem continuitate în pregătire, dar bineînţeles că în momentul în care câştigi un joc, indiferent că este amical sau în campionat, este extraordinar. Am reuşit acest lucru, cu atât mai mult îi felicit pe băieţi”, a declarat antrenorul Alin Minteuan.

La rândul său, principalul Politehnicii, Dan Alexa, a vorbit despre un test foarte bun în compania formaţiei reşiţene.

“Un meci foarte bun cu o echipă bine organizată, împotriva unor jucători cu experienţă. Am avut situaţii şi noi, şi ei. Un meci alert. Am încercat să dau minute tuturor jucătorilor din lot. Mai avem două meciuri amicale, începe să se cristalizeze un prim nucleu de 13-14 jucători pe care să mă bazez în primul joc. Dar, sigur, mai avem foarte multe de pus la punct.”

Formulele de start ale celor două echipe au fost următoarele:

CSM Reșita: Zimmerman – Acka, Dudea, Dumitraș, Sima – Chera, Bresneni, Boboc – Nini, Buș, Astafei.

Politehnica: Hindrich – Jurj, Mera, Scutaru, Popovici – Coadă, Casado – Munteanu, Ignea, Ivanovici – Axente

Următorul joc amical al echipei CSM Reşiţa este programat mâine, de la ora 13.00, pe terenul formaţiei de Liga a 3-a CSM Deva.

De același autor

Related Articles