Răzvan Pîrcălabu candidează pentru încă un mandat la şefia Federaţiei Române de Lupte. Reşiţeanul Adrian Dacica vizează din nou un loc în Biroul Federal

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, va candida pentru un nou mandat la şefia acestui for. Votul care va stabili noua conducere a Federaţiei Române de Lupte va avea loc la 27 ianuarie, în cadrul Adunării Generale a FRL organizate la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Răzvan Pîrcălabu este singurul candidat la funcţia de preşedinte. Nici pentru posturile de vicepreşedinte şi membri ai Biroului Federal nu există contracandidaţi.

Astfel, pentru cele trei posturi de vicepreşedinţi sunt trei candidaţi: Constantin Borăscu, Alexandru Ballai şi Constantin Iancu.

De asemenea, pentru cele şapte posturi de membru în cadrul Biroului Federal s-au înscris şapte candidaţi: Georgiana Filip Paic, Doru Dumitraşciuc, Anton Arghira, Gigi Pambuca, Constantin Scuturiciu, Ferenc Gyarmati şi Adrian Dacica.

“Mergem pe aceeaşi echipă care a dat rezultate. Ne înţelegem foarte bine, din acest motiv nu există contracandidaţi la nicio funcţie. Această echipă a dat rezultate, sunt oameni serioşi, oneşti, nu există bisericuţe, nu sunt probleme între noi. Fiecare ştie ce are de făcut pe poziţia pe care o ocupă”, a declarat Răzvan Pîrcălabu, citat de Agerpres.

foto: FRL

Cele mai citite

Related Articles