[AUDIO] Încă un antrenor se alătură familiei ACS Mundo. Gabriel Boldea va lucra cu micii fotbalişti de pe Valea Bistrei

432

Colectivul tehnic al grupării ACS Mundo s-a întărit cu încă un antrenor tânăr, dornic să pună umărul la descoperirea talentelor din fotbalul juvenil cărăşean. Fostul jucător Gabriel Boldea, acum profesor de sport şi antrenor, se va ocupa de pregătirea micilor fotbalişti de pe Valea Bistrei. Bazele noilor grupe ale clubului ACS Mundo vor fi puse la început de februarie, spune Gabriel Boldea, care se arată încântat de colaborarea cu Lucian Dobre. Se poate spune că noul antrenor din echipa ACS Mundo e omul potrivit la locul potrivit, pentru că vine din fotbal şi ştie să lucreze cu copiii:

“Sunt profesor de educaţie fizică din 2008 şi locuiesc în Oţelu Roşu. Am jucat fotbal la nivel de juniori la Metalul Oţelu Roşu şi Poli AEK Timişoara. Am debutat ca fotbalist în Liga a III-a şi în Cupa României, Liga a II-a, la formaţia ACU Arad. Mi-am dorit de mult să antrenez, am mai fost antrenor secund în 2014 la Metalul Oţelu Roşu. Îl cunosc pe Luci Dobre, prima dată l-am cunoscut de la televizor, din presă. Am luat legătura cu dânsul mai de mult, ne-am înţeles că vom avea o colaborare în viitor. M-a chemat la Reşiţa, am întâlnit o familie extraordinară de antrenori, m-am simţit extraordinar, m-au acaparat aşa, cu de-ale fotbalului, şi mă bucur din tot sufletul că fac parte din această familie. Sper să mă ridic la nivelul acestei academii, care este o academie profesionistă, din câte se vede. La 1 februarie vrem să începem activitatea, să facem o selecţie, o să vin cu Luci Dobre şi cu colegii de la Reşiţa, care mă vor ajuta la început. Deocamdată nu am un colaborator aici, la Oţelu Roşu. Sper că vom aduna mulţi copii, eu îi aştept, părinţii să fie liniştiţi, va fi un cadru plăcut. Sperăm din tot sufletul să scăpăm şi de pandemia aceasta care a pus frână fotbalului şi tuturor activităţilor. Vom avea prima întâlnire şi antrenamentele la Glimboca, în sala de sport; mai ales acum,în perioada rece, nu vom face antrenamentele afară. Categoriile de vârstă cărora ne adresăm sunt de la 2007 la 2015. Îmi doresc să vină cât mai mulţi copii, să aibă încredere în noi, nu îi vom dezamăgi”, a declarat profesorul Gabriel Boldea, noul antrenor din echipa ACS Mundo.

După ce vor învăţa abc-ul fotbalului, micii jucători de pe Valea Bistrei vor putea participa şi la diverse competiţii,  inclusiv în campionatele de copii şi juniori organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin.