[FOTO-AUDIO] Medicul Andrei Hoduţ, sâmbătă 16 ianuarie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20”!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Anul 2021 are valenţe deosebite pentru oraşul nostru, deoarece aniversează 250 de ani, motiv pentru care a luat naştere proiectul „Personalități ale Reșiței, la început de an 250”!

Din acest motiv, lansăm seria invitaţilor cuprinşi în acest proiect local de suflet la emisiunea „Prietenul de la 20:20”!

În această sâmbătă de 16 ianuarie primul invitat este medicul Andrei Hoduţ, una dindtre personalităţile care a fost aleasă să participe la proiectul având marca Reșița: 250 de ani de industrie, ce a debutat în prima zi a anului jubileului şi  se află în plină desfăşurare.

 Inițiatorii acestui proiect sunt dr. Ada Cruceanu-Chisăliță și Erwin Josef Țigla, el desfășurându-se sub patronajul Centrului Universitar din Reșița al UBB, al Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici” Caraș-Severin, al Forumului Democratic al Germanilor din judeţul Caraș-Severin, al Asociației Germane de Cultură și Educație a Adulților Reșița, al revistei „Reflex: Artă – Cultură – Civilizație”, al Societății „Metarsis: activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană” Reșița, respectiv familia Camelia şi Lucian Duca și al Filialei Caraș-Severin „Ștefan Naciu” a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, demonstrând încă o dată, că împreună se pot realiza lucruri frumoase…

 Afișul și logo-ul proiectului au fost concepute și realizate de artistul plastic reșițean Bogdan Piperiu, astăzi trăitor în Tuttlingen / Germania.

Invitatul nostru este medic în Germania, provine dintr-o familie respectată de comunitatea reşiţeană şi a crescut sub tutela unor valori şi principii de viaţă oneste.

Alături de invitatul nostru vom pune un diagnostic situaţiei determinate de pandemia ce a cuprins întreaga planetă, dar vom afla şi mărturisiri de suflet despre copilăria petrecută la Reşiţa, despre modelele şi mentorii care i-au marcat viaţa, despre prietenie şi proiecte de viitor.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles