Târgul CES 2021 aduce în piață tehnologie revoluționară – Electrocasnice SMART

Consumer Electronics Show (CES) este o expoziție de IT organizată la fiecare început de an, anul acesta între 11 si 14 inauarie, în Las Vegas, Statele Unite. Prima ediție a fost organizată în anul 1967 în New York City.

Printre Gadget-urile care au atras cel mai mult atenția au fost noile electrocasnice de la Samsung meniți să ușureze activitățile casnice și să acționeze ca niște asistenți în viața de zi cu zi.

Frigiderul Bespoke cu 4 uşi

Cea mai nouă versiune a combinei frigorifice Bespoke dispune de panouri interschimbabile care vin la pachet cu o serie de culori şi materiale care au transformat ce permit utilizatorilor să să îşi ajusteze frigiderul pentru a obţine forma şi funcţiile dorite.

Modelul cu 4 uşi, disponibil în America de Nord începând cu această primăvară, include şi noul spaţiu de depozitare pentru băuturi (Beverage Center), care oferă acces rapid la un dozator de apă şi la un recipient cu apă care se umple automat.

Modelul de Bespoke cu 4 uşi mai vine echipat cu un aparat de gheaţă dual (Dual Ice Maker) care creează cuburi de gheaţă obişnuite, dar şi bucăţi de gheaţă mai mici, pentru a se plia pe tipurile diferite de băuturi reci.

SmartThings Cooking

SmartThings Cooking este de fapt o funcţie ce include un planificator de mese automat amplificat de Whisk’s Food AI, care recomandă mesele pentru întreaga săptămână.

SmartThings Cooking face listele de shopping cu ingredientele de care ai nevoie şi se conectează la retailerii de alimente pentru shopping rapid, din opţiunea Family Hub pentru combine frigorifice de pe smartphone.

Instrucţiunile de reţete pot fi trimise direct către electrocasnicele de gătit Samsung pentru a evita complicaţiile şi greşelile.

JetBot 90 AI+

Acest aspirator care va fi disponibil în SUA în prima jumătate a acestui an foloseşte tehnologii de recunoaştere a obiectelor pentru a identifica şi clasifica obiectele, pentru ca apoi să adapteze culoarele pentru curăţenie.

Senzorii LiDAR şi 3D îi permit lui JetBot 90 AI+ să evite cablurile şi obiectele mici şi în acelaşi timp să cureţe colţurile greu accesibile ale locuinţei.

Aspiratorul dispune și de o cameră integrată cu aplicația SmartThings pentru a facilita monitorizarea dispozitivului.

De același autor

Related Articles