Preşedintele Colegiului Farmaciştilor Caraş-Severin, Pavel Roşca: Nu se respectă programările pentru vaccinarea anti-COVID-19

Farmaciştii din Caraş-Severin sunt nemulţumiţi că nu se respectă programările pentru vaccinarea anti-COVID-19 şi sunt puşi degeaba pe drumuri.

Preşedintele Colegiului Farmaciştilor, Pavel Roşca spune că colegii săi, veniţi sâmbătă la Reşiţa din alte localităţi din judeţ au fost trimişi acasă pe motiv că nu mai sunt doze şi trebuie să se reprogrameze. Aceeaşi situaţie s-a repetat şi în această dimineaţă. Pavel Roşca a mai spus că este o problemă gravă mai ales că nu se mai pot reprograma, termenul final pentru prima fază a expirat la final de săptămână.

Din păcate, deși farmaciștii în număr foarte mare şi-au dat acordul pentru a se vaccina, firește noi suntem oameni foarte conștienţi și prin exemplul nostru am dorit să demonstrăm populaţiei că vaccinarea este cea mai bună cale pentru a rezolva această pandemie, din păcate ne-a confruntat cu blocaje la care nu speram. De exemplu, sâmbătă am fost contactat de trei colegi de ai mei care au venit de la distanță, din Bozovici, programaţi prin platformă în mod transparent în registrul național de vaccinare. Aveau programare pentru ora 11:00, ajungând în fața centrului de vaccinare de la Spitalul Județean din Reșița, au fost anunţaţi să plece acasă că nu mai sunt doze.

După cum a declarat preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, aceeaşi situaţie s-a repetat şi în această dimineaţă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, Roxana Bălan spune că farmaciştii vor fi reprogramaţi.

Cele mai citite

Related Articles