Prefectul de Caraş-Severin Cristian Gâfu:”2020 a fost un an dificil, care ne-a supus pe toţi la grele încercări şi sacrificii!”

2020 a fost un an dificil, care ne-a supus pe tţi la grele încercări şi sacrificii. Pandemia care s-a abătut asupra noastră ne-a forţat să ne adaptăm din mers şi să ne schimbăm viaţa şi obiceiurile, susţine prefectul de Caraş-Severin Cristian Gâfu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, în prima zi din noul an, a mulţumit şi echipei Radio România Reşiţa pentru sprijinul acordat instituţiei de la începutul pandemiei şi pânã în prezent, Radio Reşiţa fiind un vector important în furnizarea corectă a informaţiilor ce au avut ca principal subiect noul coronavirus.

Prefectul de Caraş-Severin le mulţumeşte şi cadrelor medicale, angajaţilor structurilor MAI şi serviciilor publice deconcentrate pentru curaj şi pentru sacrificiile făcute în lupta cu SARS CoV-2.

Mesajul prefectului județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, cu ocazia Anului Nou:

Dragi cetățeni ai județului nostru, am ajuns împreună la finalul unui an dificil, care ne-a supus pe toți la grele încercări și sacrificii. Pandemia care s-a abătut asupra noastră ne-a forțat să ne adaptăm din mers și să ne schimbăm viața și obiceiurile. Am fost nevoiți să instituim o serie de reguli pentru a reuși să facem față valului de infectări și pentru a nu sufoca sistemul medical.

Vreau să vă asigur că toate măsurile luate au fost în folosul comunității și obiectivul suprem a fost protejarea cetățenilor.

Doresc să vă mulțumesc tuturor pentru înțelegerea de care ați dat dovadă pe parcursul acestui an. De asemenea, vă solicit pe această cale ca și în perioada următoare să fiți la fel de responsabili și să respectați toate măsurile de prevenire a răspândirii virusului. Vreau să mulțumesc cadrelor medicale, angajaților structurilor MAI și serviciilor publice deconcentrate pentru curaj și pentru sacrificiile făcute în lupta cu SARS CoV-2.

Din păcate, mulți dintre noi am pierdut persoane dragi, răpuse de acest virus perfid și acum, la cumpăna dintre ani, vreau să-i pomenim și să le păstrăm vie amintirea.Vă urez tuturor un An Nou fericit, multă sănătate și belșug și mă rog Lui Dumnezeu să vă ocrotească și să vă binecuvânteze. La mulți ani!”

Cele mai citite

Related Articles